Brøndby-træner ordner søn-problemer hjemme

Henrik Jensen erkender, at det kan give problemer, at han skal træne sønnen Mike Jensen i Brøndby, men han regner nu ikke med, at det bliver tilfældet.

Henrik Jensen ser ikke noget problem i at skulle være cheftræner for sin søn. (Foto: Nils Meilvang © Scanpix)

Da Henrik Jensen fredag overtog ansvaret for førsteholdet i Brøndby, overtog han samtidig det øverste ansvar for sønnen Mike Jensen, der er spiller i klubben.

Men mens den tidligere ungdomslandstræner Hans Brun Larsen peger på det problematiske i have sin søn på holdet, så er Henrik Jensen overbevist om, at det nok skal komme til at fungere.

- Det er klart, at det kan skabe nogle problemer. Det må vi så tage derhjemme i stuen, men jeg tror ikke, at det bliver nødvendigt, siger Henrik Jensen.

Har prøvet det før

Han var også hjælpetræner for Mike Jensen, da han sammen med Tom Køhlert stod i spidsen for holdet ind til vinteren 2008-09.

- Det er selvfølgelig lidt anderledes denne gang, fordi jeg er chef. Men det gør det heldigvis lettere, at han har spillet så meget på det seneste, siger Henrik Jensen og slår fast, at han er ligeglad med, hvad andre tænker om sagen.

- Så må I få ondt i røven.

Mike Jensen mener heller ikke, at det bliver et problem, at have farmand som træner.

- Jeg har jo prøvet at træne under ham før. Det gav ingen problemer, og det regner jeg heller ikke med, at det gør denne gang, siger Mike Jensen.

22-årige Mike Jensen har spillet hele sin seniorkarriere i Brøndby.

Facebook
Twitter