Brøndby udlejer Dario Dumic

Brøndby IF udlejer Dario Dumic til hollandske NEC Nijmegen det næste halve år.

Superliga Brøndby - Viborg (0-0). Dario Dumic. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Dario Dumic skal tilbringe det næste halve år i hollandske NEC Nijmegen, der har hentet den dansk-bosniske forsvarsspiller på en lejeaftale.

I denne sæson er det blevet til en begrænset mængde spilletid for den 23-årige Brøndby-spiller, der kom til klubben fra Norwich tilbage i 2010.

- Vi er yderst tilfredse med at have indgået en ganske fornuftig lejekontrakt for Dario for forårssæsonen. Dario er stadig en ung mand, som skal lægge yderligere på sit spil for at indfri sit potentiale, siger sportsdirektør Troels Bech til Brøndbys hjemmeside.

- Vi er sikre på, at Dario i NEC Nijmegen får muligheden for at udvikle sig yderligere, og da han selv har ønsket at gribe denne mulighed, vil vi ikke stå i vejen for ham, fortæller Bech videre.

Vil gerne tilbage til Brøndby

Brøndby IF er og vil altid være en del af mig, og jeg håber at vende tilbage til klubben en dag, når tidspunktet er rigtigt.

dario dumic, nec nijmegen

Dario Dumic har siden sin ankomst til Brøndby spillet 107 kampe for klubben og lavet fire mål. Og står det til Dumic selv, så vil han gerne skrive flere kampe for de blå-gule på CV’et senere i karrieren.

- Brøndby IF er og vil altid være en del af mig, og jeg håber at vende tilbage til klubben en dag, når tidspunktet er rigtigt, siger han til klubbens hjemmeside.

I første omgang glæder han sig dog bare til opholdet hos oprykkerholdet NEC Nijmegen, der i øjeblikket indtager en femteplads i Æresdivisionen.

- Jeg er utrolig glad for aftalen med NEC Nijmegen, og jeg håber selvfølgelig at etablere mig hurtigt på holdet

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve