Brøndbys uheldige angriber: Det er trist

Brøndbys angriber Oke Akpoveta er nedtrykt over udsigten til lang skadepause, og det samme er træner Jensen.

Det er kun en uge siden, at angriberen Oke Akpoveta fik debut i superligaklubben Brøndby. Nu kan han se frem til en pause på 7-8 måneder.

Denne triste udsigt var svær at sluge for den unge nigerianske angriber, som fik dommen fra Brøndbys læge onsdag.

- Det er meget dårligt nyt. Jeg er ude i måske 7-8 måneder. Det var, hvad han sagde. For mig er det meget trist. Det er dårlige nyheder - det er, hvad jeg kan sige, siger Oke Akpoveta til eb.dk.

Den 19-årige nigerianer kom til skade i en reserveholdskamp mod FC København tirsdag, da han kom i klemme mellem FCK-målmand Kim Christensen og forsvarsspilleren Ragnar Sigurdsson.

Det sammenstød kostede nigerianeren et overrevet korsbånd, og derefter lød dommen, at han ikke kommer til at spille mere i denne sæson. Releaze TournamentTable Widget

- Jeg var ikke i balance, da forsvareren rammer mig. Men jeg må være stærk og fokusere på at komme tilbage, siger Oke Akpoveta.

Oke Akpoveta fik debut for Brøndby 30. august mod FC Midtjylland, da han blev skiftet ind.

Langtidsskaden falder på et højst uheldigt tidspunkt for Brøndby IF, som har lejet angriberen Nikolaj Agger ud til den svenske klub Djurgården.

Det betyder, at superligaklubben kun råder over Martin Bernburg og Brent McGrath i angrebet.

Træner Henrik Jensen føler med den unge nigerianer, som nu står over for en lang pause og en operation.

- Det er ret synd for ham at komme til et nyt land og så blive skadet efter tre uger. Og det er selvfølgelig også ærgerligt for os, siger Henrik Jensen.

 

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve