Brøndby henter kroatisk forstærkning til angrebet

Brøndby har indgået en fireårig aftale med den kroatiske angriber Ante Erceg, der selv ønskede at skifte.

Ante Erceg skifter til klubben på en fri transfer. (Foto: Oli Scarff)

Brøndby forstærker sig på angrebspositionen, efter at klubben onsdag præsenterede 28-årige Ante Erceg.

Kroaten har senest spillet for FC Shabab Al-Ahli Dubai, efter at han i to sæsoner tørnede ud for Hajduk Split i hjemlandet.

Ante Erceg og Brøndby har indgået en fireårig aftale, og kroaten har første træning i den danske klub 13. juni, meddeler Brøndby på klubbens hjemmeside.

Faktisk var det Ante Erceg, der scorede to gange, da Brøndby i den overståede sæson blev sendt ud af Europa League.

Kort efter den kamp skiftede Erceg væk fra Hajduk Split.

- Jeg ville rigtig gerne til Brøndby IF, som jeg har holdt øje med, siden jeg spillede mod dem med Hajduk Split. Jeg kan godt lide den aggressive og angrebsivrige stil, som Zorniger (Brøndbys cheftræner, red.) står for, siger Erceg til hjemmesiden.

Har scoutet ham i lang tid

Brøndby har haft et godt øje til Erceg siden klubbens kampe mod Hajduk Split, men ifølge Troels Bech, der er sportsdirektør i Brøndby, var det økonomisk helt umuligt at hente kroaten på det tidspunkt.

Ante Erceg skifter på en fri transfer til Brøndby, og han har som nævnt selv været interesseret i at komme til den danske klub.

- Vi har nogle klare rammer for vores økonomiske ageren, og dem går vi ikke på kompromis med. At Ante nu kommer til Brøndby IF på en fri transfer, var derfor heller ikke sket, hvis Ante ikke selv havde haft et stort ønske om at komme til Brøndby IF, siger Troels Bech.

- Vi har fulgt Ante i det seneste års tid og scoutet ham vældig grundigt, så vi ved, hvad vi får. Og så mærkede vi jo på egen krop, hvor kynisk en målscorer han er, da vi mødte Hajduk Split sidste sommer.

- Som angriber er han hurtig og meget aggressiv i sit presspil, og så er han en god afslutter, som gør tingene færdige, siger Troels Bech til Brøndbys hjemmeside.

/ritzau/

Facebook
Twitter