Cheftræner Kent Nielsen fyret i OB

Cheftræneren stopper øjeblikkeligt efter tre år i Superliga-klubben.

Kent Nielsen er færdig som træner i OB. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Det lignede et scoop, da Kent Nielsen for tre år siden blev hentet til OB som cheftræner. Den tidligere europamester kom fra AaB med et mesterskab og en pokaltitel i bagagen, men så godt kom det aldrig til at gå i Odense, og nu er det slut.

OB meddeler, at bestyrelsen og den sportslige ledelse har besluttet at stoppe samarbejdet med øjeblikkelig virkning, da klubben ikke har nået sine sportslige målsætninger de seneste år.

- Der har været rigtig mange gode tegn på, at klubben og truppen har udviklet sig i den rigtige retning i de seneste sæsoner. Vi er på alle måder blevet en mere sammentømret klub og trup, og der er kommet en helt anden struktur over det arbejde, der bliver gjort i det daglige. Det har Kent været en meget vigtig del af, og der er skabt et meget solidt fundament at bygge videre på.

- Desværre må vi også konstatere, at vi ikke har levet op til vores sportslige målsætning de seneste år, og selvom vi hele tiden er kommet tættere på, så er vi nået til den beslutning, at det vil gavne klubben at skifte cheftræner. Der er bygget et stort potentiale op, som vi ikke har fået forløst, og det har vi en stor tiltro til, at vi vil kunne gøre med nye øjne, nye idéer og friske tanker, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

56-årige Kent Nielsen var med på landsholdet, der vandt EM i 1992. Som træner har han stået i spidsen for AGF, AC Horsens, Brøndby, AaB og altså OB.