Colin Todd er ny træner i Esbjerg

Esbjerg fB har ansat Colin Todd som ny cheftræner i klubben.

Arkivfoto: Colin Todd forlader Randers efter denne sæson Fodboldklubben Randers FC og Colin Todd har indgået en aftale, som betyder, at cheftræneren fratræder og returnerer til England efter afslutningen på sæsonen. Arkivfoto: Randers FC - Viborg FF, Alka Superliga, Bionutria Park, Randers : RFCs træner Colin Todd (foto: Henning Bagger/Scanpix2016) (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Den tidligere Randers-træner Colin Todd skal fremover stå i spidsen for Esbjerg fB.

Det bekræfter klubben selv på sin officielle hjemmeside.

68-årige Colin Todd har underskrevet en kontrakt, der gælder i en enkelt sæson.

- Jeg ser frem til udfordringen i Esbjerg, og jeg ser frem til at arbejde med spillerne. Det er en udfordring for mig, og det ville det også være, hvis jeg tog over i Brøndby eller FC København, siger Colin Todd til klubbens hjemmeside.

Todd har de seneste fire år været træner i Randers FC, hvor han blandt andet var med til at hente bronzemedaljer tilbage i 2012/13-sæsonen.

Kommer med stor erfaring

Esbjerg fyrede den 30. juni cheftræner Jonas Dal, og siden da har klubben været på jagt efter en ny træner. Det tog dog ikke lang tid at overbevise Colin Todd om, at han skulle være ny træner i klubben.

- Det har været vigtigt for os at finde en ny træner hurtigt, men heldigvis var Colin Todd meget interesseret i at komme tilbage til Superligaen, så det er faktisk gået overraskende let at blive enige om en aftale, siger Søren Poulsen, der er administrerende i Esbjerg fB.

- Han kommer med en enorm erfaring, og så har han lavet nogle rigtig fine resultater i Randers.

Som spiller opnåede Colin Todd blandt andet at vinde to engelske mesterskaber med Derby County, mens han også også har spillet 27 landskampe for England.

Facebook
Twitter