Cornelius: Tænker kun på FCK lige nu

FC Københavns Andreas Cornelius har fået sit helt store gennembrud i efteråret, men har ikke travlt med at komme afsted til udlandet.

Mon ikke der ellers er flere internationale klubber, der har fået øjnene op for den 19-årige angriber Andreas Cornelius.

Med to scoringer i FCK's 5-0-sejr over Silkeborg i går, er Cornelius nu oppe på i alt ni mål i sæsonens første ti kampe.

Derfor har københavnerne fået travlt med at skrive ny kontrakt med den nykårede landsholdsspiller - og den invitation tager han med al sandsynlighed gerne imod.

- Hvis vi bliver enige er det godt. Jeg skal ikke stå og diskutere min kontrakt her nu, men jeg tænker kun på FCK lige nu og føler mig som en rigtig FCK-spiller. Hvis jeg har fortjent det, kan det godt være, jeg skal videre på et tidspunkt, men som situationen er nu, er jeg vildt glad for at være i FCK. Jeg tror, jeg kan udvikle mig meget her endnu, siger Cornelius til DR Sporten.

Kan ikke udpege svagheder

Cornelius har en kontrakt frem til sommeren 2015, men har for alvor fået sit gennembrud i denne sæson, hvor det er blevet til ni superligamål. Han modtager da også ros fra alle sider og mener selv, at alt kører perfekt.

- Det ser ikke ud til, jeg har nogen svagheder - jeg skal da fortsætte med at arbejde med mine spidskompetencer, men jeg kan ikke udpege nogle åbenlyse svagheder, siger han med et smil.

Se hele Peter Møllers interview med Andreas Cornelius herover.

FacebookTwitter