CV: Bruninho bliver min bedste handel

Det kommende salg af Bruninho kommer til at sikre Nordsjællands fremtid.

Bruninho er på vej væk fra FC Nordsjælland. Sandsynligvis for en pris på mellem 20 og 30 millioner kroner. (Foto: NIELS AHLMANN OLESEN © Scanpix)

Sportschefen i FC Nordsjælland, Carsten V. Jensen, står foran sin karrieres bedste fodboldtransfer. Det siger han til ritzau i forbindelse med Nordsjællands første træning, hvor angriberen Bruninho ikke var til stede.

- Det her er mit bedste salg, når man ser på prisudviklingen, siger Carsten V. Jensen.

Den brasilianske angriber har fået fri til at forhandle sine personlige detaljer på plads med sin kommende klub, som Carsten V. Jensen ikke vil røbe navnet på endnu. Prisen, der skulle være på plads, vil han heller ikke præcisere. Dog slår han fast, at salget vil indbringe 10-15 gange så meget som de to millioner kroner, klubben betalte for Bruninho i sommer:

- Ja, eller mere end det.

- Det er en handel, der vil sikre, at vi ikke skal bekymre os økonomisk i et stykke tid, lyder det fra Carsten V. Jensen, der endnu ikke ønsker at bekræfte destinationen for Bruninho.

Bruninho blev købt i HB Køge i sommerpausen og har siden lavet ni Superligamål. Det rækker til en tredjeplads på topscorerlisten.

Udover Bruninho er også Joshua John på vej væk fra Nordsjælland. Det siger sportschefen til fcn.dk.

FacebookTwitter