CV: To ud af tre er ikke så dårligt

Stemningen er fin, og FCK's cheftræner Carsten V. Jensen mener ikke, det ser så håbløst ud inden onsdagens store finaleaften.

Carsten V. Jensen træner med sit hold forud for onsdagens sidste runde i Superligaen. (Foto: © Torkil Adsersen, Scanpix)

Cheftræner Carsten V. Jensen forbereder sit hold på helt vanlig vis til onsdagens allersidste kamp i Superligaen hjemme i Parken mod Silkeborg. Scenariet er dog ikke helt, som det plejer, for FC København er afhængig af resultatet af opgøret mellem FC Nordsjælland og AC Horsens. Men det knuser ikke gulddrømmene hos Carsten V. Jensen.

- Der er to scenarier, som vi kan bruge i Nordsjælland - hvis Horsens vinder eller spiller uafgjort. En sejr kan vi ikke bruge til noget, men to ud af tre er vel ikke så dårligt, så skal vi bare ud at gøre vores, sagde en afslappet og smilende Carsten V. Jensen til DR Sporten dagen før, guldet skal uddeles.

Udadtil virkede stemningen fin i FCK-lejren ved dagens træning trods den seneste tids nedtur, hvor et sikkert mesterskab er sat over styr.

- Jeg kan ikke mærke nogen forskel. Stemningen i omklædningsrummet er stadig fattet og positiv. Selvfølgelig er det en gruppe, som vil vinde, men de kan også gode lide at være sammen, selv om vi tabte i Herning. Vi forbereder os som altid. Det handler om at lave en god pæstation, som holder til sejr - vi vil meget gerne tilbage på vindersporet i morgen, sagde Carsten V. Jensen.

Sølle to point er det blevet til i maj. Vendepunktet var ifølge cheftræneren den 2. maj, hvor Nordsjælland vandt 1-0 hjemme.

- Når man ser på kurven af høstede point, så havde vi en gylden mulighed for at sætte tingene på plads i Nordsjælland med en lille mathbold. Vi leverede en god indsats men fik ikke noget med. Pointhøsten fadede ud, og det kunne tyde på en reaktion i forhold til den situation, der var efterfølgende. Vi har spillet fine halvlge, men har ikke kunnet hente de nødvendige resultater, pointerede Carsten V. Jensen.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5327af02a11f9d1b2c78bbbd