Danny Olsen i Aarhus: Godt at smage lidt storby igen

Den nu tidligere FC Midtjylland-spiller er tilfreds med at være skiftet til AGF og Danmarks næststørste by.

Danny Olsen tager afsked med FC Midtjyllands fans efter hans sidste kamp i den sorte trøje. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Danny Olsen benytter vinterpausen til at bytte Superligaens tophold fra FC Midtjylland ud med AGF.Selv om den 28-årige kantspiller skifter ligaens førerposition ud med ottendepladsen, så er han godt tilfreds med sin beslutning.- Det bliver rigtig fedt. Jeg er oprindeligt fra København, så efter at have boet i Herning i syv år, så glæder jeg mig til at smage lidt storby igen, siger Danny Olsen til AGFs hjemmeside.

Den hurtige fløj har bidt mærke i, at hvordan holdet fra Danmarks næststørste by altid får masser af støtte til hjemmekampene på NRGi Park.- De gange jeg har spillet her, har jeg mærket hvor gode fansene er til at støtte holdet, og der er altid mange tilskuere på stadion. Det glæder jeg mig til at mærke.- Der er også rigtig gode spillere på det her hold, og jeg er sikker på, at vi sammen kan levere noget stort, siger Danny Olsen.

AGF har ved vinterpausen 22 point på ottendepladsen - 14 point færre end FC Midtjyllands tophold.Superligaen bliver genoptaget den 21. februar i en spillerunde, hvor AGF tager imod FC København på NRGi Park./ritzau/

Facebook
Twitter