David Rasmussen skifter til Viborg

Viborg henter 28-årige David Rasmussen hjem til dansk fodbold fra Hansa Rostock i den tyske 2. Bundesliga. Han har fået en tre-årig kontrakt i den jyske klub.

David Rasmussen, der ellers er københavner-dreng, skal nu prøve kræfter med livet i Jylland. (Foto: DR Sporten © DR Sporten)

Viborg FF forstærker sig offensivt ved at hente den 28-årige David Rasmussen hjem til dansk fodbold fra Hansa Rostock i den tyske 2. Bundesliga.

Han har fået kontrakt med jyderne frem til den 30. juni 2008.

Det er planen, at David Rasmussen, der både kan spille på højrekanten og på den centrale midtbane, skal fylde hullet efter Christian Keller, der forlod klubben før denne sæson.

- Vi har afsøgt spillermarkedet grundigt gennem den seneste tid og kan kun være tilfredse med, at vi har haft is i maven. David Rasmussen har absolut været værd at vente på, og jeg er sikker på, at han kan tilføre vores hold et drive, som kan være med til at fastholde vores position i toppen af dansk fodbold, siger Viborgs direktør, Morten Jensen.

David Rasmussen fik sit gennembrud i FC Nordsjælland og skiftede i sommeren 2004 til Hansa Rostock. I sidste sæson nåede han at spille 18 bundesligakampe for nordtyskerne, der sluttede sæsonen med at rykke ud af Bundesligaen.

Fredag formiddag blev David Rasmussen præsenteret for de øvrige Viborg-spillere.

Foruden FC Nordsjælland har David Rasmussen også spillet i B93 og i FC Zwolle i Holland.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter