Djemba-Djemba fik rødt uden grund

FC Midtjyllands udligning i kampens sidste minut blev for meget for OB's Eric Djemba-Djemba, som brokkede sig vedholdende over for dommeren.

Eric Djemba-Djemba blev vist ud, fordi han brokkede sig over, hvor meget tid dommer Jakob Kehlet havde lagt til. (Foto: Jesper Kristensen © Scanpix)

OB var på vej mod tre gode point i Superliga-kampen mod FC Midtjylland, da Danny Olsen udlignede til 1-1 for hjemmeholdet.

Og det blev for meget for fynboernes Eric Djemba-Djemba, som mente, at dommer Jakob Kehlet lagde seks minutter til i stedet for de fem, som linjedommeren havde vist på et skilt. Camerouneren brokkede sig først til et gult kort, som siden blev vekslet til et rødt.

- Når man spiller i 90 minutter, så kæmper man i 90 minutter, og når man så skal se sådan et mål gå ind, når kampen burde have været slut, så gør det ondt, siger Eric Djemba-Djemba til DR Sporten.

- Han gav mig et rødt kort, men jeg er ligeglad. Jeg sagde det, jeg havde lyst til at sige til ham, og det er i orden, fastslår han.

Men Danny Olsens udligning faldt faktisk præcist, da uret rundede 95 minutter.

OB må derfor undvære Eric Djemba-Djemba i torsdagens kamp mod FC Nordsjælland uden anden grund, end at det er svært at indkassere et mål i kampens sidste minut.

Facebook
Twitter