Djiby Fall skurken i OB-skuffelse

Djiby Fall så rødt mod bundholdet Lyngby, og så måtte OB nøjes med uafgjort for 13. gang i sæsonens 27 superligakampe. Guldet er langt væk.

Bye bye Baye. Dommer Emil Laursen har kortet klar til Djiby Fall. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

OB havde regnet med at slå Lyngby hjemme i Odense, men mulighederne for DM-guld fortoner sig i tågerne, efter at bundholdet klarede 1-1. En af årsagerne til skuffelsen skal findes i, at hjemmeholdet spillede med kun ti mand i hele 2. halvleg, idet Baye Djiby Fall så rødt kort før pausen.

Inden da havde senegaleseren havde to gigantiske chancer og et godt hovedstødsforsøg, og så mistede han overblikket og hamrede albuen i ansigtet på sin oppasser, Alexander Fischer, mens de stod og ventede på et indlæg. Lyngby-forsvareren faldt til jorden med hænderne for ansigtet, og mens dommer Emil Laursen ikke så episoden, opfangede linjedommeren den, og efter en kort snak de to opmænd imellem præsenterede dommeren Fall for det røde kort.

Gæsterne tog føringen

0-0 holdt til pausen, og Lyngby-spillerne var utvivlsomt bedst tilfreds med udviklingen. Og det skulle blive meget bedre, for dårligt var bolden sat i spil til de sidste 45 minutter, før Morten Christiansen skød med venstrebenet fra 30 meter og udplacerede Arek Onyszko i OB-målet.

Som så ofte før lykkedes det dog ikke nordsjællænderne at holde føringen i ret lang tid. Syv minutter senere afsluttede en af banens bedste, Cristian Bolaños, et godt fynsk angreb ved at banke et fladt indlæg fra højre side i kassen forbi den canadiske målmand Josh Wagenaar, der debuterede med kort varsel, efter at Rune Pedersen var blevet skadet under opvarmningen.   OB forsøgte at sætte yderligere pres på, men havde det svært med kun ti mand, og Lyngby-spillerne var hele tiden farlige på kontraløb, hvilket kastede chancer af sig til Christian Holst, Danny Andersen og indskiftede Martin Andersen.

13. uafgjorte i 27 kampe

Det er anden gang i denne sæson, at OB kun får 1-1 hjemme mod Lyngby, og det er nu 13. gang i 27 kampe, at fynboerne kun magter at få det ene point. Derfor er de stribede ikke længere en seriøs kandidat til det danske mesterskab. Og der skal også nogle sejre i hus, hvis det skal blive til medaljer i det hele taget.

Holdet er lige nu nr. tre med syv point op til AaB, men glider ned på fjerdepladsen, hvis FC København slår Esbjerg i Parken i søndagens sidste kamp.

ExternalContent

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5345e9c96187a210f86f505a

Facebook
Twitter