Dobbelt op på Søren Frederiksen

Søren Frederiksen vender hjem til Superligaen efter en sæson i islandske KR Reykjavik.

Søren Frederiksen (tv) skal til at træne Søren Frederiksen (th) i Viborg. Sidstenævnte vender nemlig tilbage til Superligaen. (Foto: © SCANPIX, Scanpix)

Viborg-truppen skal i de næste to år jonglere med navnet Søren Frederiksen. Viborg FF har nemlig skrevet kontrakt med den tidligere AaB-spiller Søren Frederiksen, der vender tilbage til Superligaen efter en sæson i KR Reykjavik.

Det giver et pudsigt sammenfald, idet en anden tidligere AaB-spiller ved navn Søren Frederiksen er assistenttræner i Viborg. Der er naturligvis tale om den mest scorende Superliga-spiller gennem tiden, der sammen med sin trænerkollega Johnny Mølby har fået en alsidig spiller i truppen.

- Søren Frederiksen er en dygtig spiller, der kan dække mange forskellige positioner. Han kan både spille back, kant og angriber, og så har han et indgående kendskab til Superligaen, hvor han har spillet i fem sæsoner.

- Han er stærk og rolig i pasningsspillet, og så arbejder han altid hårdt i holdets tjeneste, siger Mølby til klubbens hjemmeside.

Den ”nye” Søren Frederiksen har spillet 94 Superliga-kampe for Sønderjyske (50), FCK (2) og senest AaB (42).

Spændende projekt

Den ”gamle” Søren Frederiksen scorede 139 mål i 335 kampe for Viborg, Silkeborg og AaB. Med de mange mål fulgte en række skønne jubelscener, hvilket blev et kendetegn for den træfsikre angriber.

Siden 2007 har han været assistenttræner i Viborg, hvor han, i hvert fald indirekte, roses af sin navnebror:

- Viborg har gang i et spændende projekt med et godt setup, en god trup og et godt trænerteam, og jeg glæder mig bare til at komme i gang her i klubben, siger Frederiksen.

Viborgs Superliga-sæson begynder den 28. februar – på hjemmebane mod Nordsjælland.

Mandag aften kan du følge med i transfervinduets sidste timer, når DR Sporten sender transfer-tv direkte på dr.dk/sporten fra klokken 19.

Viborg i transfervinduet

Velkommen til klubben

Aleksandar Stankov (fra AC Horsens)

Mikkel Vestergaard (fra Esbjerg)

Søren Frederiksen (fra KR Reykjavik)

Farvel til klubben

Christian Sivebæk (til Vejle)

Alhaji Gero (til Östersunds FK)

Marcel Rømer (til Sønderjyske)

Babajide Ogunbiyi (til Hobro)