Due: Det er jo ikke en børnehave

Anders Due undrer sig over dommerens linie i søndagens 1-1 kamp mellem AaB og Randers, hvor både Due og Jose Junior så rødt.

Anders Due brokker sig til dommer Henrik Nystrup Kragh i 1. halvleg og får sin første advarsel. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Anders Due fik en på lampen af Jose Junior, da AaB i går tog imod Randers. Men den forslåede AaB'er undrer sig ikke så meget over brasilianerens opførsel, men snarere over dommer Henrik Nystrup Kraghs kendelser i opgøret.

- Fra start lægger han en hård international linie, hvor der er mange frispark, der ikke bliver dømt. Når man lægger sådan en linie, hvor man går til stålet, må man også være klar på, at der kommer nogle reaktioner fra spillerne. Men det vil han ikke acceptere og så giver han advarsler for det. Når man ikke tillader det, burde man ikke dømme. Folk bliver ophidsede. Det er jo ikke en børnehave, siger Anders Due til DR Sporten.

Due havde modtaget et gult kort i 1. halvleg for at brokke sig. Og da José Junior så slog ham et kvarter før tid, måtte både Junior og Due forlade banen.

- Jeg prøver at presse Junior bagfra, og det kan godt være, jeg rammer ham lidt. Men jeg synes, det er meget tyndt dømt. Dommeren har glemt, at jeg havde fået et gult kort i 1. halvleg. Det virkede som en kompensation, fordi han blev nødt til at give Junior rødt, siger Anders Due.

Han fik ikke selv en forklaring på, hvorfor han blev udvist - hvilket angiveligt skete, fordi han overspillede situationen.

- Junior rammer mig først med albuen og slår så med hånden bagefter. Hvis det er at overspille, så er det fint nok, siger Due sarkastisk.

Jose Junior har nedlagt Anders Due og slår undskyldende ud med armene (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:53272c58a11f9d1b2c78b15a

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk