Duncan efter skidt halvleg: Vi lærte en vigtig lektie

Der skal arbejdes hårdt i 90 minutter, hvis AGF skal have succes i foråret, erkender Morten Duncan Rasmussen.

Morten Duncan Rasmussen var tilfreds med første halvleg mod OB, mens anden halvleg var en helt anden historie. (Foto: claus fisker © Scanpix)

Der drømmes stort i Aarhus om moderklubben AGF, og drømmene var næppe blevet mindre efter de første 45 minutter af forårspremieren i Superligaen ude mod OB fredag aften.

AGF førte 2-0 ved pausen og havde løbet hjemmeholdet over ende, men da der blev fløjtet af efter 90 minutters fodbold, stod der 2-2 på måltavlen, og det havde været et fuldstændig forvandlet AGF-mandskab, der havde sat en stensikker føring over styr.

AGF-spillerne var derfor naturligvis skuffede over, at de ikke kunne holde dampen oppe i anden halvleg, men den tilbagevendte angriber Morten Duncan Rasmussen var der ikke i tvivl om, at der var vigtige lærepenge at tage med fra kampen.

- Vores anden halvleg viser, at der skal arbejdes hårdt hele vejen igennem, ellers kan alle andre hold spille op med os. Der er ingen på vores hold, der er i tvivl om, at hvis vi arbejder hårdt, kan vi levere, som vi gjorde i første halvleg, sagde Morten Duncan Rasmussen til DR Sporten.

På banen for at vinde

Det blev en klassisk kamp, hvor holdene havde en halvleg hver, men selvom OB havde chancerne til at vinde kampen i anden halvleg, var Morten Duncan Rasmussen ikke tilfreds med, at det ikke blev til tre point.

- Jeg går altid på banen for at vinde, og selvom de nok godt kunne have vundet kampen, er jeg da stadig skuffet. Når man går til pause foran med 2-0, så skal man vinde kampen, sagde Duncan.

Næste opgave for Duncan og resten af AGF-mandskabet er den 6. marts, hvor FC København kommer på besøg i Aarhus.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve