Eksanfører bliver ny sportsdirektør i Randers FC

Det bliver den tidligere anfører for klubbens førstehold Søren Pedersen, der overtager posten som sportsdirektør.

Søren Pedersen indstillede sin aktive karriere i 2012. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Søren Pedersen bliver manden, som skal overtage posten som ny sportslig og kommerciel direktør i superligaklubben Randers FC. Han tiltræder den 1. juni.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Han vil indtil da være tilknyttet klubbens superligahold som assistenttræner sæsonen ud.

Posten som direktør har været ledig i klubben, siden den tidligere direktør, Michael Gravgaard, opsagde sin stilling, efter en turbulent tid med flere trænerfyringer.

Klubben har efterfølgende taget sig god tid til at finde den rigtige afløser.

- Søren Pedersen har rigtig mange gode kvaliteter, kender spillet og er garant for benhårdt arbejde. Vi er glade for, at Søren har sagt ja til jobbet og aktivt vil være med til at tegne Randers FC’s fremtid, fortæller bestyrelsesformand Per Hastrup til Randers FC's hjemmeside.

Søren Pedersen har spillet 222 førsteholdskampe for klubben og kender den derfor rigtig godt. Og det er noget, der har haft stor betydning for bestyrelsen, da de skulle vælge en ny direktør.

- Stillingerne (som sportsdirektør i Danmark red.) besættes traditionelt af personer med grundlæggende og dyb indsigt i det danske elitefodboldsystem og –marked, gerne af personer med lokal forankring og oftest af personer med træner- eller spillererfaring fra de højeste niveauer. Søren Pedersen passer rigtig godt i det mønster, siger Per Hastrup.

Hovedpersonen selv brænder for at komme ind og gøre noget ved klubbens placering i bunden af Superligaen.

- Randers FC er min klub, og det gør ondt at se klubben i dens nuværende tilstand. Ingen skal være i tvivl om, at jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for klubben, såvel på som uden for banen. Og fra sommer bliver det så mest uden for banen, siger Søren Pedersen til Randers FC's hjemmeside.

Facebook
Twitter