Ekspert forudser udrensning i OB

Jan Kalborg roser OB for valget af Poul Hansen som ny sportsdirektør.Første opgave bliver ifølge ham at rense ud i spillertruppen.

Fodboldklubben OB har ansat den tidligere AGF- og Lyngby-træner Poul Hansen som sportsdirektør. Et godt valg, ifølge Jan Kalborg. (Foto: Keld Navntoft © Scanpix)

DR Sportens fodboldekspert Jan Kalborg mener, at OB-ledelsen i Poul Hansen har fundet den helt rette mand til jobbet som sportsdirektør.

- Dels har han en solid trænererfaring. Derudover har han jo også uge efter uge siddet ude på lægterne og har set masser af Superliga-kampe. Så han ved om nogen, hvad der rører sig i dansk fodbold. Jeg tror, at han kan være med til at genrejse OB-holdet, så det på den lange bane igen kan gå hen og blive førsteudfordrer til FC København, siger Jan Kalborg.For mange mætte spillerePoul Hansen får nok at se til i sit nye job. Fynboerne, som de seneste tre sæsoner er blevet nummer to i Superligaen, er i øjeblikket blot nummer otte, og der florerer konstant historier om uro i spillertruppen.

- Lige meget hvad han gør, kan det næsten kun gå fremad, siger Jan Kalborg, som mener, at den første opgave bliver at se nærmere på spillertruppen.

- Nogle af stjernespillerne har i den grad underpræsteret, når det gælder Superligaen. Det virker som om, de har været for mætte, og det har hele klubben lidt under, siger Jan Kalborg, som forventer markante udskiftninger i truppen i vinterens transfervindue.

Træner skal ikke vide sig sikker

Også cheftræner Henrik Clausen har i løbet af efteråret været et hedt diskussionsemne i medierne og blandt OB's tilhængere. Og diskussionen vil ifølge DR Sportens Superliga-ekspert formentlig fortsætte.

- Der er ingen tvivl om, at alle poster i klubben er i spil, når Poul Hansen skal ind og sætte sit aftryk. Har man den rigtige trænersammensætning? Eller skal man prøve noget andet, siger Jan Kalborg.

 

 

 

Facebook
Twitter