Elstrup og Kuhn fører Randers videre

Det bliver et trænerteam bestående af Peter Elstrup og Allan Kuhn, der skal sikre Randers overlevelse i Superligaen.

Den nye assistenttræner Allan Kuhn kommer med "energi og godt humør" til spillertruppen. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Det er kun halvanden uge siden, at Allan Kuhn stoppede som træner i FC Midtjylland - blandt andet for at få mere tid til sin familie. Men tingene kan gå hurtigt i fodboldverdenen, og nu er Kuhn tilbage som assisterende træner i Randers FC.

- Da jeg fik muligheden for at hjælpe til som assistenttræner til Peter Elstrup, var det en mulighed, som jeg gerne ville tage. Jeg vil gerne være med til at undgå, at Randers FC ryger ud af Superligaen, og at vi samtidig får et godt resultat i pokalturneringen. Jeg skal bibringe med noget energi og godt humør, og det er det jeg føler, at jeg er god til som assistenttræner, siger Allan Kuhn til Randers' hjemmeside.

Sammen med Peter Elstrup, der bliver forfremmet fra assistent- til cheftræner, overtager han fyrede Ove Christensens job.

- Vi har vægtet, at vi dels skal bibeholde den viden og ekspertise, der i forvejen er omkring truppen gennem Peter Elstrup, og dels at få den erfarne indpisker udefra, som vi mener Allan Kuhn er den helt rigtige til, siger direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

Elstrup glæder sig til Kuhn-samarbejde

Randers FCs nye cheftræner glæder sig til at arbejde sammen med Allan Kuhn.

- Det tog mig ikke lang tid om at takke ja, især da jeg fik stillet Allan Kuhn i udsigt som assistent. Han har masser af spidskompetencer at drage nytte af, og det gør, at jeg kan koncentrere mig om de ting, som jeg synes er vigtige for at vi kan opnå vores mål, nemlig forbliver i Superligaen og succes i pokalturneringen, siger Peter Elstrup.

Allan Kuhn kender jobbet som assisterende træner fra sin tid i AaB, mens Peter Elstrup har været assistenttræner både under Lars Olsen og Ove Christensen i Randers. Han har også været ungdomstræner i klubben.

Facebook
Twitter