Emil Larsen skifter til USA

OB har solgt Emil Larsen til Columbus Crew, der spiller i den amerikanske liga, MLS.

Emil Larsen flytter over Atlanten. (Foto: Sophia Juliane Lydolph © Scanpix)

Emil Larsen skal fremover tørne ud for Columbus Crew, der spiller i den amerikanske fodboldliga MLS.

- Jeg kommer til en ny liga i et helt nyt land, hvor der ikke er så mange, der har en holdning til mig, og det giver mig en rigtig god mulighed for at starte helt forfra i en klub, der gerne vil spille teknisk fodbold, siger Larsen til OB’s hjemmeside.

Jeg kommer til en ny liga i et helt nyt land, hvor der ikke er så mange, der har en holdning til mig.

Emil larsen, columbus crew

Larsen har spillet i OB siden 2012, hvor han kom til klubben fra Lyngby. Siden da er det blevet til 113 kampe og 16 mål i den stribede trøje.

Glæder sig til eventyret

24-årige Emil Larsen har aldrig spillet klubfodbold i en klub udenfor Danmark, og derfor glæder han sig til muligheden for at prøve talentet af udenlands.

- For mig er det en stor mulighed at komme til Major League i USA. Det er en liga, der er inde i en rigtig god udvikling, og der er mange store profiler, der tidligere har været i europæiske klubber, som nu spiller derovre, siger Emil Larsen til OB’s hjemmeside.

I Columbus kommer Emil Larsen blandt andet til at spille sammen med den tidligere FC Nordsjælland-spiller Michael Parkhurst og Federico Higuain, der er bror til Napoli-angriberen Gonzalo Higuain.

Emil Larsen har spillet fem landskampe for Danmark.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve