Esbjerg henter norsk midtbanespiller

Den 24-årige Mohamed Fellah fra Vålerenga skal styrke holdet i Europa League.

-Esbjerg føles som et rigtigt skridt i min karriere, hvor jeg har behov for, at der sker noget nyt, siger Mohammed Fellah. (Foto: Efb.dk © Esbjerg FB)

I Superligaklubben Esbjerg har de ikke lagt skjul på, at truppen skal styrkes med op til flere spillere efter kvalifikationen til Europa League-gruppespillet.

Klubben meddeler på sin hjemmeside, at den 24-årige nordmand Mohamed Fellah har skrevet under på en treårig kontrakt med esbjergenserne. Han kommer fra Vålerenga, hvor hans kontrakt stod til udløb til nytår.

- Vi får en fysisk lille spiller, som er meget dygtig med bolden og til at udfordre én mod én. Han kan både søge ind i banen fra kanten og ligge som den anden angriber. Og så er han en fantastisk afslutter med især venstre ben, siger cheftræner Niels Frederiksen.

I Vålerenga har Mohamed Fellah spillet sammen med den tidligere Esbjerg-spiller Nicolai Høgh, som han også spurgte til råds inden skiftet.

Mohamed Fellah rejste til Esbjerg torsdag aften og har bestået lægetjekket i klubben fredag.

Ifølge NRK afviste Mohamed Fellah et par hollandske klubber, inden han lavede aftale med Esbjerg.

Midtbanespilleren debuterede på Norges A-landshold på en træningslejr i januar, men har haft svært ved at få spilletid i Vålerenga på det seneste.

Esbjerg arbejder hårdt på at få Mohamed Fellah spilleberettiget allerede til søndagens opgør mod FC Midtjylland.

/ritzau/

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk