FC København forlænger med Ståle Solbakken

De danske fodboldmestre har forlænget kontrakten med den norske manager, så de to parter nu har papirer på hinanden frem til sommeren 2021.

Ståle Solbakken er nu på kontrakt i FC København frem til sommeren 2021. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

FC København har nu papirer på Ståle Solbakken frem til 2021. Det er netop blevet annonceret på en presseseance på klubbens anlæg på Frederiksberg.

Solbakken og FC København fortsætter dermed et langt fælles forløb, der startede, da nordmanden kom til klubben som aktiv spiller i 2000.

Derefter var Solbakken cheftræner for københavnerne fra 2006 til 2011 og i 2013 vendte han så tilbage efter et par mindre succesfulde ophold i Tyskland og England.

- Ståle har om nogen vores DNA i sit blod, og vi er glade og stolte over, at han også er FCK'er i mange år frem. Siden han kom tilbage til klubben i 2013, har han spillet en vigtig rolle i at føre os tilbage til den styrke, vi gerne vil have i dansk fodbold og igen gjort os til en væsentlig klub internationalt.

- Vi ser meget frem til at fortsætte vores stærke samarbejde i flere år frem, for vi er ikke i mål med vores ambitioner for FCK i fremtiden, lyder det fra FC Københavns direktør, Anders Hørsholt.

Ser lyst på fremtiden

Ståle Solbakken er FC Københavns klart mest succesrige træner og i sin tid i klubben har nordmanden været med til at sikre seks mesterskaber og tre pokaltitler.

- Det handler for mig først og fremmest om, at vi har en god hverdag sammen, og jeg trives rigtigt godt med den øvrige stab, truppen og alle dem på kontorerne i Telia Parken.

- Vi har sammen fået skabt en god og stærk kultur i FCK, som jeg glæder mig til at arbejde videre med sammen med alle i klubben. Vi har et godt og stærkt fundament for fremtiden, men vi er også meget bevidste om, at der ikke er noget, der kommer af sig selv, lyder det fra Solbakken selv.

Ståle Solbakken og FC København tager hul på forårsssæsonen på torsdag, hvor de møder bulgarske Ludogorets på udebane i Europa Leagues 1/16-finale.

Facebook
Twitter