FC København: Ingen dialog med Bendtner

Den træningsfritstillede angriber har tidligere været i kontakt med FCK, der dog ikke har hørt fra Bendtner-lejren efter den seneste udvikling i Wolfsburg.

Nicklas Bendtner og FC København har ikke været i kontakt i denne omgang - i hvert fald ikke endnu. (Foto: Jens nøRgaard Larsen © Scanpix)

Bundesligaklubben VfL Wolfsburg meldte tidligere torsdag ud, at man fritstiller Nicklas Bendtner fra den fremtidige træning.

De to parter håber derfor på, at angriberens fremtid kommer på plads indenfor nærmeste fremtid. En fremtid der muligvis kunne involvere et skift ’hjem’ til FC København og den danske Superliga.

Et realistisk scenarie er, at Bendtner først kan tørne ud for en ny klub efter sommerpausen, da samtlige større fodboldligaers transfervindue er lukket.

Ingen yderligere kommentarer

Det kunne derfor tænkes, at Bendtner - der tidligere har været i kontakt med hovedstadsklubben – ender med at træne med FCK-spillerne indtil en ny klub er på plads.

FC København vil ikke kommentere på, om man vil lade den vragede landsholdsangriber deltage i træningen, hvis det skulle blive aktuelt.

- Vi vil ikke kommentere på, om Bendtner eventuelt kan træne med her. Det eneste vi kan sige er, at vi ikke har haft kontakt med Bendtner-lejren i denne omgang, lyder udmeldingen fra FC København.

Hvis Nicklas Bendtner og Wolfsburg kan nå til enighed om ophævelse af kontrakten inden midnat natten til fredag vil det være en mulighed at skifte til eksempelvis en svensk eller en norsk klub.

DR Sporten har været i kontakt med Nicklas Bendtners agent, men han ville kommentere på noget før i morgen (fredag).

Facebook
Twitter