FC Midtjylland-spiller stopper karrieren

FC Midtjylland siger farvel til forsvarsspilleren Marc Møller, der stopper karrieren pga. en skade i baglåret, der ikke vil heles.

Marc Møller ærgrer sig efter et nederlag i Lyngbytrøjen. Nu skal han håndtere en endnu større skuffelse; sit præmature karrierestop. (Foto: Claus Fisker © Scanpix)

Forsvarsspilleren Marc Møller har truffet beslutningen om at indstille sin karriere i en alder af 25 år.

Det er en drilsk seneskade i baglåret, der volder problemer for Marc Møller, der sidste sommer skiftede fra Lyngby til FC Midtjylland. Han har modtaget en lang række behandlinger, men der er ingen udsigt til forbedring, lyder det fra klubbens lægestab.

- Han har gennemgået en lang række forskellige behandlinger, men der er ikke noget, som har hjulpet, så det er udsigtsløst at fortsætte og tro, at han kommer til at spille igen. Derfor bliver vi nødt til at trække stikket og sige, at det ikke er fodboldspiller, han skal være, siger læge Jan Hede til klubbens hjemmeside.

Marc Møller er selv trist, men afklaret i forhold til situationen, der sætter punktum for hans professionelle karriere.

- Jeg vil helt sikkert komme til at savne det, men det var en nødvendig beslutning, fordi min krop ikke kan holde til det mere, og det gør det selvfølgelig lidt lettere, at jeg har fået at vide af lægerne, at de synes, det vil være klogeste at stoppe nu.

Marc Møller nåede at spille 13 kampe for FC Midtjylland.

 

Facebook
Twitter