FC Midtjylland tryller i ni minutter og henter tre point i Parken

FC Midtjylland slår FC København 2-0 efter et dramatisk opgør i Parken.

Der var ikke meget at berette om i den første times spil i opgøret mellem FC København og FC Midtjylland lørdag eftermiddag.

Men på ni gyldne minutter i anden halvleg fik de sortklædte midtjyder skovlen under københavnerne, da de scorede to mål efter flotte aktioner i angrebet og snuppede en sejr på 2-0 med hjem til det midtjyske.

Sejren efterlader FCM med 17 point efter ti kampe i Superligaen, hvor holdet ligger på femtepladsen. FCK har 22 point og befinder sig fortsat på førstepladsen.

FC Midtjylland hopper med sejren i Parken op på Superligaens femteplads. (Foto: © Lars Møller, Ritzau Scanpix)

FC København havde ellers haft godt fat i opgøret i første halvleg, men fandt aldrig helt vejen til den afgørende afslutning foran mål.

Den fandt norske Ola Brynhildsen til gengæld efter 62 minutter, da han fik bolden i feltet efter en flot husmandsfinte af midtjyllands sydkoreaner Gue-Sung Cho.

Med en skudfinte bag om støttebenet satte Brynhildsen sin landsmand Birger Meling fuldstændig og lagde den iskoldt ind i netmaskerne til en 1-0-føring.

Målet satte gang i FC Midtjylland og rystede hjemmeholdet, og få minutter senere var den så gal igen for københavnerne.

Aral Simsir lavede en tunnel på Denis Vavro i midtjydernes venstre angrebsside, før han lagde bolden ind til Oliver Sørensen, der med en sikker inderside sendte bolden i kassen til 2-0 og de tre point til FC Midtjylland.

Det var desværre ikke kun på banen, at der var dramatik. Med godt fem minutter tilbage af kampen blev spillerne kaldt ned i omklædningsrummene efter en medicinsk situation med en tilskuer på lægterne.

Efter cirka et kvarters pause blev kampen genoptaget, og FCK oplyste på Twitter, at tilskueren var kørt på hospitalet.

- Med hensyn til situationen på nedre C er vedkommende kørt på hospitalet i vågen tilstand, og nærmere informationer har vi ikke i øjeblikket.

- Vi ønsker vedkommende god bedring og takker for forståelsen hos alle tilskuerne i Parken, oplyser FCK.