FCK-direktør: Vi evaluerer når sæsonen er færdig

FCK's direktør Anders Hørsholt bakker op om træner Carsten V. Jensen, men så snart sæsonens sidste fløjt har lydt, skal der evalueres.

Direktør Anders Hørsholt og resten af FCK-ledelsen skal igang med evalueringen, når medaljerne er fordelt. (Foto: © Jonas Vandall Ørtvig, Scanpix)

Når FC København har spillet sæsonens sidste kamp i Superligaen, så er et af de helt store spørgsmål, om klubben fortsætter med Carsten V. Jensen som både sportschef og cheftræner, eller man vil ud at hente ny inspiration. Og det er uanset om det bliver guld eller sølv.

Direktør Anders Hørsholt bakker naturligvis op om træneren forud for aftenens kamp i Parken mod Silkeborg, men herefter står den på evaluering.

- Carsten er ansat her i firmaet, og det bliver han ved med at være. Vi sætter stor pris på, at han ville tage opgaven i den her halvsæson - det har ikke været nemt, og det bakker vi op om. Som udgangspunkt fortsætter det team, vi har, men når sæsonen er færdig, evaluerer vi på det og finder ud af, hvad vi gør. Men umiddelbart er det planen, at vi fortsætter, som det er nu, siger Anders Hørsholt til DR Sporten.

Målsætningen har hele tiden været et dansk mesterskab i FCK. Det kan stadig nåes, hvis FC Nordsjælland sætter point til mod AC Horsens og FCK besejrer Silkeborg. Men direktøren havde håbet, scenariet var anderledes.

- Det var ikke det, vi havde regnet med. Vi førte med seks point indtil for tre runder siden. I Nordsjælland fik vi ikke udbytte, og det var som om, det var vendepunktet. Vi har ikke rigtig fundet momentum og scoret det, vi skulle, og uden mål vinder man ikke fodboldkampe, pointerer direktøren.