FCK-fans smadrede for 300.000 kroner

Det var ikke kun Brøndbys fans, der havde svært ved at opføre sig ordentligt. FCK’s fans raserede angiveligt for 300.000 kroner, siger BIF’s pressechef.

FCK-fans ødelagde angiveligt for 300.000 kroner på Brøndby Stadion i forbindelse med pokalkampen onsdag. (Foto: © Keld Navntoft, Scanpix)

Brøndby slog onsdag FCK ud af pokalturneringen på en farvel-scoring fra Mike Jensen, der efter alt at dømme forlader vestegnsklubben til januar.

Både pokalavancement og afskeden med Mike Jensen blev dog overskygget af, at Brøndby-fansene løb på banen efter slutfløjt og skabte ballade.

De blå-gule fans var dog ikke alene om at opføre sig tåbeligt, oplyser Brøndbys pressechef Mikkel Davidsen til DR Sporten

- Vores stadionafdeling har gjort skaderne op efter kampen. Der er ødelagt omkring 200 sæder. Der er ødelagt hegn og bander. Også toiletterne oppe bag tribunen er ødelagt, og så er der fyldt toiletpapir i ventalitationsskakterne, som er forsøgt afbrændt, siger Mikkel Davidsen.

- Det er vurderet af stadionafdelingen, at skaderne løber op i omkring 300.000 kroner.

Se DR Updates indslag om urolighederne på Brøndby Stadion her.

DBU er i øjeblikket i gang med at undersøge, om Brøndby eventuelt skal straffes for urolighederne i onsdags. Læs mere om den sag her.