FCK har ansat assisterende træner

FC København har ansat en ny assistererende træner, og det bliver den nuværende ungdomstræner Johan Lange, der afløser Bård Wiggen, erfarer DR Sporten.

Johan Lange (th) i selskab med Ståle Solbakken. Lange bliver ny assisterende træner i FC København. (Foto: Thorkild Amdi © Scanpix)

FC København har fundet manden, der skal være assisterende træner for førsteholdet efter sommerferien. Det bliver Johan Lange, som i dag er ITU-træner i klubben siden 2009, erfarer DR Sporten.

Johan Lange afløser Bård Wiggen, som fortsætter parløbet med den kommende norske landstræner, Ståle Solbakken - der afløses i FC København af den nuværende Malmø-træner, Roland Nilsson.

Sportsdirektør i FC København, Carsten V. Jensen, bekræfter over for DR Sporten, at klubben har ansat en ny assisterende træner, men han vil hverken be- eller afkræfte, at der er tale om Johan Lange.

Johan Lange er 31 år og har haft ansvaret for ungdomsafdelingen i FCK siden 1. januar 2009. Før da var han i Lyngby.

Det er stadig usikkert, hvornår Roland Nilsson begynder i FC København. Mesterklubben vil have ham fra 1. juli og forhandler i øjeblikket med Malmø, der dog ikke er begejstret for at slippe ham midt i den svenske sæson.

Facebook
Twitter