FCK henter landsholdsspiller i OB

FC København henter den islandske landsholdsspiller Rurik Gislason i OB. Den hurtige kantspiller har underskrevet en fireårig kontrakt med københavnerne.

Rurik Gislason - ny mand i FCK-trøjen (Foto: © DR, DR Sporten)

FC København henter den islandske landsholdsspiller Rurik Gislason i OB. Den hurtige kantspiller har underskrevet en fireårig kontrakt med københavnerne.

Så sent som i går scorede Rurik Gislason mod FC København, da han udlignede til 2-2 for OB i den underholdende kamp i Odense og i dag er Gislason så FC København-spiller, da københavnerne har frikøbt islændingen i OB.

Rurik Gislason har tidligere repræsenteret Viborg FF og er noteret for 13 landskampe for Island.

- Rurik Gislason er en anden type kantspiller, end vi allerede har i truppen, og med hans fightervilje og gennembrudskraft vil han blive en værdsat spiller i Parken. Med denne tilgang føler vi nu, at vi står stærkt rustet overfor de udfordringer der venter os i et travlt efterår, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

- Det er helt klart det rigtige skridt for mig i min karriere. Jeg har forsøgt at blive bedre hvert år som spiller, og FC København er en klub som alle spillere i Danmark vil spille for. Så jeg er rigtig stolt og glad for, at jeg nu har gjort mig fortjent til at stå her. Og jeg er taknemmelig for, at OB viste forståelse for mit ønske, siger Rurik Gislason til fck.dk og fortsætter:

- Jeg kommer med høje målsætninger, for FCK skal spille om mesterskab hvert eneste år, og jeg vil bidrage med alt, hvad jeg kan, for at hjælpe med at min tid i klubben bliver succesfuld.