FCK indstillet på afsked med Dame N'Doye

Dame N'Doye er med i FCK's træningslejr, men sportsdirektør Carsten V. Jensen er indstillet på, at han kan være væk inden superligastarten.

Dame N'Doye kan være væk inden superligastarten. (Foto: Dennis Lehmann © Scanpix)

Alt tyder på, at FC København er ved at tage afsked med Dame N'Doye efter tre et halvt år i klubben. Han er med i træningslejr i Østrig lige nu, men selv om FCK har afvist tilbud fra den russiske klub Rubin Kazan, så er sportsdirektør Carsten V. Jensen ifølge BT indstillet på, at Dame N'Doye kan være væk inden superligastarten den 15. juli og særligt kvalifikationskampene til Champions League i august.

- Vi har de datoer i hovedet, for man kan stille spørgsmålstegn ved, om en købende klub vil påskønne, at en spiller har spillet kompetitive kampe, siger Carsten V. Jensen, som ikke vil forsøge at holde på profilen, hvis han vil væk.

- Man kan ikke tvinge store præstationer ud af spillere, som på et tidspunkt vokser ud af vores hænder og ud af vores liga. Det skal være muligt for en spiller, der har præsteret for os, at tage skridtet videre, når vi bliver kompenseret tilstrækkeligt. Vi kan ikke disponere fuldt over en spiller, som hellere vil være et andet sted, siger Carsten V. Jensen.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter