FCK-kant: Mere fair med uafgjort

I FC København-lejren ærgrer man sig over, at Brøndby løb med sejren. Uafgjort havde været mere fair.

Kasper Kusk havde set uafgjort som mere rimeligt. (Foto: ASGER LADEFOGED © Scanpix)

I et til tider kedeligt og hårdt spillet derby kunne Brøndby søndag trække sig sejrrigt ud 1-0 på en scoring af Martin Albrechtsen.

FC K’s kantspiller Kasper Kusk kalder det tilfældigt, hvem der løb med de tre point, og havde nok set uafgjort som et mere rimeligt udfald.

- Det var en meget lige kamp, der var høj intensitet og det var nærmest tilfældigt hvem der vandt kampen. Det blev desværre dem, på en dag hvor vi ikke spillede vores bedste kamp. Alt i alt havde uafgjort nok været et mere fair resultat, siger Kasper Kusk til FCK’s hjemmeside.

Ikke styr på bolden

Angriber Andreas Cornelius ærgrer sig over, at FCK ikke formåede at skabe chancer nok, og at kampen derfor blev tilfældig.

- Vi var egentlig i OK kontrol, og det skulle vi have udnyttet meget bedre. Vi spiller ikke det spil vi plejer og har svært ved at skabe chancer. Vi får ikke godt nok styr på bolden, og det ender i alt for meget duel, anden-bolde og tilfældigheder., siger han.

FC København havde muligheden for at gå på førstepladsen, men må med nederlaget nøjes med fortsat at ligge nummer to i Superligaen.

Brøndby hopper med de tre point op som nummer fem i tabellen efter 10 kampe spillet.