FCK og Fischer oser af selvtillid: 'Vi er markant bedre end FCM'

Ifølge Viktor Fischer er FC København i øjeblikket et klart bedre hold end modstanderne fra FC Midtjylland.

FC Københavns Viktor Fischer jubler efter Superligakampen mellem Brøndby IF og FC København på Brøndby Stadion i Brøndby, søndag den 14. april 2019. FCK vinder kampen 1-2. (Foto: Mads Claus Rasmussen © Scanpix)

Spillerne og tilskuerne fra hjemmeholdet i Telia Parken jublede nærmest, som havde de vundet mesterskabet torsdag aften.

Da dommeren fløjtede kampen mod guldkombattanterne fra FC Midtjylland af, stod der nemlig 3-0 på tavlen i københavnernes favør.

Sejren sikrede FC København et forspring på otte point og en klart bedre målscore. Tabellen afspejler det aktuelle styrkeforhold, mener FCK's Viktor Fischer.

- Vi kunne tabe og lukke dem ind i kampen igen. Vi kunne spille uafgjort, og så var vi, hvor vi var inden. Og ellers kunne vi slå dem, og vise at vi er bedre.

- Lige pt. er vi bedre, end de er. Også markant bedre, lyder det fra Viktor Fischer.

- Det skal vi leve op til. Det er ikke noget, vi skal nyde. Det starter på mandag. Vi nyder det i dag, og mon ikke vi også griner lidt af det i morgen, og så skal vi leve op til det igen, siger Viktor Fischer.

Spørgsmål: Hvad er der af psykologi i sejren?

- Vi har det rigtig godt nu. Hvordan Midtjylland har det, skal de tage med B.S. (Christiansen, mentaltræner i FCM, red.), lyder det fra Fischer.

FC København kom foran 2-0 i første halvleg, mens Dame N'Doye lukkede og slukkede i anden halvleg til slutresultatet 3-0.

Undervejs havde både Evander og Paul Onuachu dog store muligheder for at score for gæsterne. 3-0 er derfor ikke helt retvisende, mener FCM's Erik Sviatchenko.

- Jeg ved ikke, om det dræbte kampen, men det blev selvfølgelig svært, når man var bagud 0-2 ved pausen og med en følelse af, at man var bagud 0-2 lidt ud af ingenting.

- Der er selvfølgelig forskel, når man taber 0-3. Personligt synes jeg, det er lidt misvisende. Men sådan er det. Vi tabte 0-3, og der er lidt længere vej til toppen, end der var før, siger Erik Sviatchenko.

FCM-profilen og holdkammeraterne møder mandag Brøndby hjemme i Herning, mens FC København gæster FC Nordsjælland i Farum.

/ritzau/

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter