FCK-profil om græstæppet i Parken: 'Det er for dårligt, at banen er så ringe'

FC København-spilleren Rasmus Falk var ude med riven efter banen i Parken efter københavnernes nederlag til FC Midtjylland.

Rasmus Falk var alt andet end imponeret over banen i Parken. (Foto: © liselotte sabroe, Ritzau Scanpix)

Der var meget snak om græstæppets beskaffenhed i Parken op til dagens Superligabrag mellem FC København og FC Midtjylland.

Grønsværen har da også set bedre dage. Det erkendte FC København allerede inden dagens opgør.

Klubben skrev på sin hjemmeside, at banen ikke var som ønsket som konsekvens af en fejl i behandlingen efter en koncert med Suspekt fredag den 15. september.

Hjemmeholdet tabte dagens kamp med 2-0 til FC Midtjylland, og efter opgøret var FC Københavns midtbaneprofil Rasmus Falk ude med riven efter banens tilstand.

FCK-profilen vil ikke bruge den dårlige bane som undskyldning for dagens nederlag, men ville da ønske, at forholdene i Parken var bedre.

- Nu skal det jo ikke lyde forkert, og jeg havde egentlig tænkt, at jeg ikke ville bringe det på banen, for det har ikke noget at gøre med, at vi taber i dag.

- Men det er klart, at det ikke er godt nok, at vi ikke har en bane i Parken, der er bedre, siger Falk til DR Sporten.

- Det er skuffende, men det ændrer ikke noget. Det er lige for begge hold, og vi skal stadig spille langt bedre. Vi elsker at spille i Parken, men det er for dårligt, at banen er så ringe.

Banen i Parken var til lørdagens kamp mellem FC København og FC Midtjylland flere steder noget tyndhåret. (Foto: © Lars Møller, Ritzau Scanpix)

Men lige for begge hold behøver det faktisk ikke at være. I hvert fald ikke hvis det står til FC København-træner Jacob Neestrup.

Efter kampen var han nemlig skuffet over, at det ikke var blevet holdt hemmeligt, at banen i Parken var i ringe forfatning.

- Vi er ærgerlige over, at vi på vores egen hjemmebane ikke kan holde det hemmeligt, at banen er, som den er, siger FCK-træneren til ritzau.

- Jeg synes, det er rigtig, rigtig ærgerligt, at vi vælger at give modstanderen den lille fordel. Det får vi altså ikke andre steder.

- Som hus skal vi ikke give det. Jeg så et interview med Thomasberg, der kendte alt til, at banen var dårlig. Det er jeg måske en kende skuffet over.

Allerede fredag florerede der på sociale medier billeder af den knap så optimale bane, som også var et fokuspunkt for FCM-træner Thomas Thomasberg i flere interviews op til kampen.