FCK vinder i dramatisk målfest i Parken: Haler ind på Brøndbys andenplads

FC København vandt mandag aften 3-2 over AGF i Superligaen.

Der var lagt op til revanche i mandagens Superliga-møde mellem FC København og AGF. To hold, der mødtes i et intenst opgør i sidste weekend i Aarhus.

Her trak københavnerne sig sejrrigt ud af mødet med 2-1, men det kunne lige så godt have været endt anderledes med specielt én stor chance til AGF i dommerens overtid.

Foran, hvad der lød som et tætpakket Parken, var det dog FCK, der kom bedst fra start mandag aften og tidligt i opgøret lagde pres på AGF-spillerne. De fremmødte FCK-fans kunne således allerede efter syv minutter glæde sig over, at hjemmeholdet kom foran.

Viktor Fischer assisterede Kamil Wilczek i AGF-feltet, og han bragte FCK ganske sikkert på 1-0 og kunne for første gang lade sig hylde foran en større mængde fans i Parken.

Kamil Wilczek (til højre for Viktor Fischer) lod sig hylde af sine holdkammerater efter sin scoring til 1-0. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

10 minutter efter 1-0-scoringen var FCK igen på spil, og efter et hjørnespark kunne Victor Nelsson sætte sidste hoved på, og så havde hjemmeholdet fordoblet føringen.

Men det skulle blive endnu værre for AGF i første halvleg. Efter en halv time får AGF's Casper Højer ramt Daramy under fodsålen, og det blev kvitteret med et straffespark af dommer Peter Kjærsgaard.

Jonas Wind takkede for muligheden ved pletten og bragte FCK på 3-0, og der skulle derfor noget af et comeback til, hvis AGF skulle tilbage i anden halvleg.

Jonas Wind (til højre) sørgede for 3-0-scoringen. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

AGF gik efter comebacket

Der skulle gå et kvarter af anden halvleg, inden AGF svarede igen.

På et hjørnespark kom Kevin Diks først på Højers hjørnespark og bragte en smule spænding tilbage i opgøret.

Endnu mere spænding kom der ti minutter efter, da selvsamme Diks flugtede bolden i mål til 3-2. Højer sendte endnu et hjørnespark til fjerneste stolpe, hvor Sebastian Hausner headede bolden på tværs til Diks.

Kevin Diks scorede til 3-1 og 3-2 i kampen. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Herefter lagde AGF et gevaldigt pres på hjemmeholdet, og holdet gik benhårdt efter udligningen til 3-3. Den kom dog aldrig, og FCK kunne lade sig hylde foran et yderst veltilfreds hjemmepublikum efter 3-2-sejren.

De tre point sender FCK tættere på Brøndby, og hovedstadsklubben er nu kun fire point efter rivalerne og andenpladsen i Superligaen. AGF forbliver på fjerdepladsen og har seks point op til FCK.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk