FCM forlænger med Christian Olsen

FC Midtjylland har forlænget aftalen med den 23-årige angriber Christian Olsen, der nu er i klubben frem til sæsonen 2010.

Christian Olsen jubler efter en scoring i sidste sæson.

Der er gang i papir-arbejdet i FC Midtjylland i øjeblikket. I sidste uge forlængede klubben med trænerduoen Erik Rasmussen og Thomas Thomasberg. I går med Simon Poulsen, og i dag er turen så kommet til angriberen Christian Olsen.

Han har forlænget aftalen, så han er i klubben frem til sæsonen 2010. Den 23-årige fynbo var ellers for nylig været ude og klage over manglende spilletid.

- Jeg ved godt, at jeg selv var ude og sige, at jeg ikke mente, at jeg spillede nok. Men alt i alt er FCM et fantastisk sted at være, og det er hovedårsagen til, at jeg har valgt at forlænge, siger Christian Olsen.

16 scoringer er det blevet til i omkring 40 kampe i den første sæson på det højeste niveau. Men Christian Olsen accepterer, at han ikke er fast mand i startopstillingen.

- Det er forståeligt, at jeg af og til sidder ude, og jeg har godt hele tiden været klar over, at jeg skulle kæmpe mig til spilletid. Nu har jeg så valgt at forlænge, og så må jeg jo bare bevise, at jeg skal spille noget mere, siger Olsen.

Facebook
Twitter