FCM lejer bulgarsk landsholdsforsvarer

FC Midtjylland har lejet Nikolay Bodurov i Fulham for resten af sæsonen og har ligeledes hentet islændingen Bödvar Bödvarsson.

Nikolay Bodurov i kamp det bulgarske landshold. (Foto: STOYAN NENOV © Scanpix)

De danske fodboldmestre fra FC Midtjylland har haft travlt på transfervinduets sidste dag.

Foruden den 17-årige finne Kaan Kairinen og nordmanden Harmeet Singh har den ambitiøse klub på den jyske hede også sikret sig Nikolay Bodurov, som der er hentet i Fulham, og islændingen Bödvar Bödvarsson i Hafnarfjördur.

29-årige Bodurov, der i sidste sæson var fast mand for Championship-mandskabet, er lejet for resten af sæsonen.

International erfaring og talentfuld backup

- Nikolay er en nærkampsstærk midterforsvarer, som i sidste sæson var fast mand i Fulham, men på grund af et trænerskifte er kommet lidt i klemme. Derfor er vi glade for, at vi kan hente ham på leje i foråret.

- Han kommer med international erfaring fra det bulgarske landshold, og med sit fremadrettede og aggressive forsvarsspil er vi sikre på, at han passer godt ind i vores spillestil, siger FCM-sportsdirektør Claus Steinlein.

FC Midtjylland solgte mandag Jesper Lauridsen til Esbjerg og har derfor hentet 20-årige Bödvarsson som backup på venstreback.

- Det er en spiller, vi har fulgt gennem Smartodds og vores scouts gennem længere tid. Han er rigtig spændende. Han slår gode indlæg og er dygtig frem ad banen, siger Claus Steinlein til bold.dk.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve