FCM-muren: Sejren i Brøndby gav os rygstødet

Jesper Hansen fandt storspillet frem i FCM's slutspurt. Sejren i Brøndby var afgørende, mener guldmålmanden.

FC Midtjylland sikrede sig mandag aften det andet mesterskab i klubbens historie, da midtjyderne på eget græs besejrede AC Horsens 1-0.

Midtjyderne satte en effektiv slutspurt ind i slutfasen af mesterskabsspillet og fik for alvor fart på efter sidste mandags 1-0-sejr ude over Brøndby.

- Vi har haft troen på det hele vejen igennem, selvom vi har været lidt efter Brøndby. Men vi vidste, vi skulle spille en finale derovre. Det viste sig at være en af de vigtigste udekampe i FC Midtjyllands historie. Den sejr vi får der, den gav os det rygstød, så vi står med trofæet i dag, siger Jesper Hansen, der har været storspillende i de afgørende kampe.

Vild slutspurt

FC Midtjylland fulgte op på sejren ude over Brøndby med endnu en flot skalp, da FC København blev besejret i Telia Parken.

Da Brøndby i samme runde blot fik 2-2 ude mod AC Horsens, så kunne FC Midtjylland selv afgøre sagerne på et fyldt MCH Arena mandag aften.

- Det er en kæmpe forløsning. Det er jo vanvittigt det her. Det er jo det, vi er gået efter. Det er en fantastisk slutspurt, vi har leveret, i den her vanvittige sæson.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter