FCM politianmelder ungdomstræner for at sende krænkende billeder

En ungdomstræner er bortvist og politianmeldt for at have sendt billeder af krænkende karakter til mindreårige spillere i FC Midtjylland.

(© FC Midtjylland)

Superligaens førerhold FC Midtjylland har bortvist en ungdomstræner, der har krænket ungdomsspillere ved at sende billeder og sms'er af krænkende karakter til dem.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse onsdag aften.

Klubben blev tirsdag aften bekendt med sagen og valgte efterfølgende at bortvise og samtidig politianmelde den pågældende træner.

- Det er nogle forældre, som har kontaktet os i går aftes (tirsdag, red.), og informerede os om, at de troede, at der var nogle ting, som vi skulle undersøge. Vi fandt ud af her til morgen (onsdag, red.), at de desværre havde ret, siger FCMs administrerende direktør Claus Steinlein til DR Sporten.

Claus Steinlein oplyser, at træneren havde at gøre med spillere fra U13, U14 og U15-hold på Herning Elite. Altså spillere i 13-15 års alderen.

- Det var forældre til den berørte årgang, som havde hørt drengene snakke om, at de havde fået nogle sms’er og noget billedmateriale, som var af krænkende karakter, og som var over de værdier forældrene havde, og også helt klart de værdier, vi har i FC Midtjylland.

- Der er nultolerance i sådan en sag, og derfor har vi også videregivet det til politiet, som må efterforske det herfra, siger den administrerende direktør.

Claus Steinlein ønsker ikke at uddybe materialets indhold. Sagen er overdraget til Midt- og Vestjyllands politi, der står for den videre efterforskning.

- I morges (onsdag, red.) havde vi møde med to spillere og deres forældre. Det er det, vi kender til indtil nu. Det er nu op til politiet at finde ud af, men vi tror, og håber, ikke, der er flere tilfælde, siger han.

Claus Steinlein oplyser samtidig, at der ikke er kendskab til nogen fysiske krænkelser fra trænerens side, ligesom at man endnu ikke noget overblik over, hvor lang tid det har foregået i. Det materiale klubben har set har været afsendt fornyelig.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk