FCM-skurk: Klart rødt kort

Andre Rømer erkender sin hovedløshed og accepterer det røde kort.

Andre Rømer får lidt skæld ud af FCN-spillerne efter sin hårde tackling. (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)

Det blev kun til 36 minutters fodbold for Andre Rømer, da han og FC Midtjylland gæstede FCN i en våd og regnfyldt mandskamp. Andre Rømer lavede nemlig en voldsom tackling på Martin Vingaard, og så fik han rødt kort.

- Jeg laver en hasarderet tackling og må tage den straf, der kommer. Efter jeg har set den igen, er det et klart rødt kort. Den er god nok, siger Andre Rømer til DR.

- Jeg vil bare op og erobre bolden, inden han bliver retvendt og kan få sat tempo i spillet. Tacklingen ser hårdere ud, end intentionen var fra min side. Jeg forsøger at ramme bolden, men jeg kan godt se, med den måde jeg sætter af og kommer ind på, så er der ikke meget at sige til, jeg får rødt kort, siger han.

En del af jobbet

Det er ikke engang to uger siden, at Andre Rømer sidst så rødt. Det skete, da FC Midtjylland blev kørt over på Old Trafford af Manchester United. Rømer tager dog modgangen i stiv arm. Releaze TournamentTable Widget

- Efter United-kampen og i de efterfølgende dage var det ikke sjovt, og det er da heller ikke sjovt lige nu, men det er en del af jobbet. Man er på, når det går godt, og man er desværre også på, når det ikke går så godt. Det må man tage med, siger Rømer.

De forsvarende mestre fra FC Midtjylland har ikke vind i sejlene for tiden. Efter denne spillerunde er holdet nummer fire i Superligaen med hele 10 point op til FCK på førstepladsen.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve