FCM-træner sur over Rømers udvisning

Andre Rømers hovedløse tackling og røde kort falder ikke i god jord hos Jess Thorup.

Jess Thorup er ikke tilfreds med Rømers røde kort. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Bare fire minutter tog det FC Midtjylland at komme foran, da de danske mestre mandag aften var på besøg hos FC Nordsjælland i Superligaen. Tidligt lignede det altså en midtjysk sejr i Farum for første gang siden 2009.

Men efter godt en halv times spil tog kampen en helt anden drejning. FCM’s højreback Andre Rømer kom flyvende med strakte ben og strittende knopper, og det gik ud over Martin Vingaard. Dommer Dennis Mogensen kvitterede med et rødt kort, og i sidste ende tabte FCM 2-1.

- Det bliver en katastrofe for os. Efter at have sat os på kampen, været gode på bolden, scoret til 1-0 og har styr på det, så laver vi det der via Andre og får direkte rødt kort. Jeg har ikke set situationen igen, men jeg hører, at den kan dømmes. Bare det at give dommerne mulighed for at dømme den, det er at sætte sig ud over holdet, og det kan vi selvfølgelig ikke acceptere, siger FCM-træner Jess Thorup til DR.

- Jeg skal blankt erkende, at jeg sagde til spillerne og Andre, at det er i min terminologi ikke noget, der hører teamsport til at sætte sig sådan ud over holdet. Jeg kunne forstå, hvis det var nødbremsen i forhold til en scoring, men det her er jo midt på banen i en ufarlig situation. At sætte sig selv over holdet er ikke godt nok. Releaze TournamentTable Widget

Andet røde kort på to uger

Udvisningen kommer under to uger efter, at Andre Rømer også modtog rødt kort i FC Midtjyllands nedsmeltning mod Manchester United på Old Trafford. Så det har været nogle uheldige uger for højrebacken.

- Jeg føler, han har rejst sig fint efter det, og vi har hele tiden troet på Andre, og det gør vi stadig. Han har nogle kvaliteter på banen, som er fantastiske, men nu har han haft et par episoder, som ikke har været med omtanke, og det er selvfølgelig uheldigt, siger Thorup.

Andre Rømer kan nu se frem til nogle karantænedage i skyggen. Slår han op på tekst-tv side 201 kan han se, at FC Midtjylland nu har hele 10 point op til FCK på førstepladsen.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve