FCM: Vi har flere mulige afløsere for Riddersholm

Assistenttræner Brian Priske overtager midlertidigt trænertøjlerne, indtil FCM har fundet en afløser for Glen Riddersholm.

Claus Steinlein har flere emner, som afløser for den nu tidligere FCM-træner Glen Riddersholm. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Glen Riddersholm er højst overraskende trådt tilbage som træner i FC Midtjylland, der i den forgangne sæson sikrede sig det første mesterskab i klubbens historie.

Sportsdirektør i FC Midtjylland Claus Steinlein har allerede påbegyndt arbejdet med at finde en afløser for guldtræneren.

- Med deltagelsen i kvalifikationen til Champions League og den nye Superligasæson står vi foran store opgaver på både den korte og den lange bane. Og her skal vi naturligvis have det stærkest mulige hold på og omkring banen. Vi undersøger trænermarkedet og kigger på flere potentielle emner, lyder det fra Claus Steinlein i en pressemeddelelse.

Klubkoryfæ

Glen Riddersholm har været tilknyttet FC Midtjylland siden klubbens oprettelse i 1999, dog med to afstikkere som træner for de danske U16 og U17-landshold. Det er derfor en markant skikkelse i klubben, som FC Midtjylland nu skal finde en afløser for.

- Glen blev FC Midtjyllands første mestertræner, og derfor vil han altid have en helt særlig plads i klubbens historie. Han er indbegrebet af FC Midtjylland, og det har været et privilegie at arbejde sammen med ham og på nærmeste hold opleve den store udvikling, Glen har gennemgået de seneste år. Vi kan kun ønske ham al mulig hed og lykke på hans videre færd, siger Claus Steinlein.

FacebookTwitter