FCN køber Lorentzen fri af Randers

Superligaens førerhold henter Kasper Lorentzen, der er udlejet fra Randers FC, på en permanent aftale.

Kasper Lorentzen har sikret sig en kontrakt med FC Nordsjælland. (Foto: © Henning Bagger, Scanpix)

Kasper Lorentzen har gjort det så godt som lejesvend for FC Nordsjælland i foråret, at Superligaens førerhold har købt ham fri af Randers FC og tilbudt ham en treårig kontrakt.

Sportsdirektør Jan Laursen glæder sig over, at det er lykkedes at lave en permanent aftale med Lorentzen.

- Kasper har flere gange i dette forår været en afgørende spiller for os, og vi er meget tilfredse med, at han nu også er en del af vores fremtid, siger Jan Laursen til FCN's hjemmeside.

Lorentzen og holdkammeraterne skal onsdag i aktion for sidste gang i denne sæson, når de møder AC Horsens. En sejr vil med garanti udløse klubbens første mesterskab.

- Vi kunne godt have ventet med at tage denne beslutning og gennemføre købet, til efter den sidste kamp mod Horsens er overstået, og vi ved, om vi har vundet guld eller sølv.

- Men i forhold til næste sæson og Kasper Lorentzen, så er vi superambitiøse, uanset om det bliver til det ene eller det andet, og derfor valgte vi at få det på plads nu, siger sportsdirektøren.

Kasper Lorentzen har spillet 13 kampe for FCN i dette forår og scoret tre mål. Den seneste scoring faldt i søndags, da midtbanespilleren blev matchvinder i 1-0-sejren over Brøndby.

Lorentzen er noteret for tre landskampe for Danmark og er blevet nævnt som mulig kandidat til sommerens EM-trup. Hans seneste landskamp ligger dog mere end et år tilbage.