Forbudt i foråret: Kontraktløs Borring er spærret i Superligaen

Jonas Borring er fri af sin Randers-kontrakt, men kan ikke tørne ud for en klub i Superligaen i dette forår.

(Foto: henning Bagger © Scanpix)

Fodboldspilleren Jonas Borring er på klubjagt, efter han onsdag blev løst fra sin kontrakt med superligaklubben Randers FC som følge af konesagen, hvor holdkammeraten Christian Keller har indledt et forhold til Borrings kommende ekskone.

Men det bliver ikke i en anden dansk klub, at Borring kommer på græs i resten af sæsonen.

Selv om Borring nu er fri af sin kontrakt, kan han ikke skifte til en anden dansk klub, da transfervinduet er lukket i Danmark, og han blev løst fra sin kontrakt på et tidspunkt, hvor transfervinduet var lukket.

Det oplyser Peter Ebbesen, der er turneringschef i Dansk Boldspil-Union, til Tipsbladet.dk. Releaze TournamentTable Widget

- Punkt ét er, at han har været på banen i det her halve år. Punkt to er, at han har fået ophævet sin aftale uden for transfervinduet.

Der findes undtagelser

- Det betyder, at han normalt kun kan spille for en ny klub (hvor transfervinduet er lukket, red.), når transfervinduet åbner igen. Var han blevet ophævet inden 1. februar, kunne han frit skifte klub, siger Peter Ebbesen.

Der findes undtagelser for reglen, men de omfatter kun, hvis en klub er gået konkurs, eller hvis en klub har misligholdt en kontrakt

Til BT siger Borrings agent, Fredrik Risp, at man primært kigger mod Sverige og Norge for at finde en ny klub. Her er transfervinduet stadig åbent.

/ritzau/

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve