Fra bænkevarmer til målsluger: Farmand rejste 9.000 kilometer og så sønnike lave hattrick

FC Midtjyllands Júnior Brumado scorede tre gang, da AGF blev besejret 4-0

Júnior Brumado scorede tre mål, da FC Midtjylland søndag slog AGF 4-0. (Foto: Claus Fisker © Scanpix Denmark)

Det har ikke været lutter dans på roser for Júnior Brumado siden han for snart tre år siden landede på den jyske hede.

Håbet var, at han var manden, som skulle banke boldene i kassen for FC Midtjylland, men det eneste, Brumado bankede i begyndelsen, var bagdelen på udskiftningsbænken.

Sølle to scoringer i de første 45 kampe var facit inden denne sæson, så der var ikke meget, der tyede på, at Brumado var manden, FC Midtjylland skulle sætte sin mållid til.

Men i indeværende sæson er der sket noget med den 22-årige brasilianer. For nu ligner han det, han står listet som. Angriber. Seks gange har nettet blafret på en afslutning fra Brumado i denne superliga-sæsons første ni kampe. Dermed er brasilianeren topscorer i Superligaen.

Se Júnior Brumados tre scoringer mod AGF i videoen herunder:

Farmand på tribunen til karrierens første hattrick

Søndag viste Brumado endnu engang prøver på sin målform, da han sendte tre scoringer i kassen i FC Midtjyllands 4-0-sejr over AGF.

Det var brasilianerens første hattrick i karrieren, og selvom man kan hævde, at det altid er godt at score et hattrick, så var kampen i går ekstra godt valgt af Brumado.

tribunen sad nemlig farmand, som var rejst de mere end 9000 kilometer fra Brasilien for at se sønnike spille. Og det udløste store følelser fra hovedpersonen selv.

- Det er en drøm, lød det fra Brumado efter kampen.

- Det betyder alt for mig. Jeg forlod mit hjem, da jeg var 12 år gammel for at spille fodbold i en by langt væk. Jeg så ikke mine forældre i 10 måneder om året. Nu har jeg været i Danmark i snart tre år, og det er tredje gang, han besøger mig, og nu har han set mig lave hattrick. Han var virkelig glad og dansede med publikum på tribunen.

Se Júnior Brumado og farmand omfavne hinanden i videoen herunder:

Sender også en tak til træneren

En anden som helt sikker også var en glad mand i går, var FC Midtjylland-træner Bo Henriksen. Manden med det sidste beslutning om, hvem der skal spille, og hvem der ikke skal.

Og siden Bo Henriksen satte sig i trænersædet hos vicemestrene op til denne sæson, har Júnior Brumado været Henriksen mand i det midtjyske angreb. Og det glemte Brumado heller ikke i rusen over sit hattrick i går.

- Jeg arbejder altid hård. Jeg vil det bedste for holdet, og har bare vente på den rette mulighed. Bo (Henriksen, red.) har sagt til mig mange gange, at jeg skulle køre på, så ham skylder jeg også en stor tak, fortalte tremålsskytten.

FacebookTwitter