Fredrik Berglund til FC København

Fredrik Berglund skifter fra Esbjerg til FC København. Den svenske angriber har skrevet under på en fireårig kontrakt med de danske mestre.

Fredrik Berglund spiller fra næste sæson i FC København. (Foto: Henning Bagger © Scanpix)

Fredrik Berglund skifter fra Esbjerg til FC København. Den svenske angriber har skrevet under på en fireårig kontrakt med de danske mestre.

Den 27-årige Berglund har spillet to et halvt år i Esbjerg, hvor det blev til 99 kampe og 57 mål.

- Jeg vil kigge tilbage på min tid i EfB som den bedste periode i min karriere. Nu glæder jeg mig meget til en ny udfordring i Skandinaviens største klub. Jeg har altid sagt, at hvis jeg skulle videre til en anden dansk klub, så var FC København det mest interessante for mig, siger Fredrik Berglund.

FCK kan bruge Berglunds målnæse

Svenskeren - med fortid i hollandske Roda og svenske IF Elfsborg - er formentlig tænkt som afløser for landsmanden Peter Ijeh, der ifølge norsk TV2 er tæt på at skrive kontrakt med den norske klub Viking Stavanger.

Og så har Berglund selvsagt nogle kvaliteter, som FC København kan bruge.

- Fredrik har nogle spidskompetencer, som vi p.t. ikke har på holdet. Har arbejder godt i dybden, og Fredrik kan samtidig blive en publikumsyndling, da han har en imponerende målnæse, hvilket han har vist i SAS-ligaen i de seneste år, siger FCKs sportschef Carsten V. Jensen.

Fredrik Berglund tager nu på sommerferie og træner med hos københavnerne første gang den 26. juni.

Facebook
Twitter