Gaarde lukker vinduet: Spalvis bliver

AaB's sportsdirektør slår fast, at Superligaens topscorer Lukas Spalvis ikke bliver solgt i dette transfervindue.

AaB er færdig ved dette transfervindue. (Foto: henning Bagger © Scanpix)

Rygterne har været rødglødende i forhold til Superligaens topscorer Lukas Spalvis.

AaB’s litauiske angriber har været rygtet til Sporting Lissabon og andre klubber, men med Nicklas Helenius’ udlejning til Paderborn, er det nu sikkert, at Spalvis bliver i AaB.

- Spalvis har været afgørende i dette game. Vi har vidst, at Helenius ikke skulle nogen steder hen, hvis Spalvis blev solgt. Derfor har vi været nødt til at vente til de sidste transferdage for at få Helenius’ lejeaftale i stand. Det betyder også, at Spalvis bliver hos AaB minimum indtil sommer, siger AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde til DR Sporten.

Udelukker du, at Spalvis kan blive solgt her til aften?

- Ja, det udelukker jeg.

Meterskabsdans

Dermed ser det ud til, at AaB beholder både Superligaens topscorer samt Nicolaj Thomsen, og dermed kan nordjyderne byde FCM og FCK op til mesterskabsdans.

- Der sker ikke mere for os i dette transfervindue, siger Allan Gaarde og fortsætter:

- Vi er ved at være der. Det eneste, der kunne ske, er en udlejning af en ung angriber, men ellers sker der ikke noget. Vi er på plads. Vores mål har været at holde fast i truppen, og det er lykkedes, siger han.

Sportsdirektøren udlejede tidligere på dagen Nicklas Helenius til Paderborn, men Gaarde regner med at få Helenius tilbage til sommer på trods af, at tyskerne har en købsoption på angriberen.

- Vi regner helt klart med at få ham tilbage igen. Købsoptionen er sat så højt, at hvis de vælger at indfri den, så er vi godt dækket ind med hensyn til at finde en afløser. Men planen er, at han skal hjem igen, og det ved han og Paderborn også.

Nyhedsbrev Tag dr.dk Sporten med dig

Få dagligt nyt fra DR Sporten.

Vælg mailingliste:

Vis alle nyhedsbreve