Gerndt bekræfter FCK-interesse

Meget tyder på, at FC København snart skriver kontrakt med Alexander Gerndt, som bekræfter, at der er kontakt mellem parterne.

Helsingborgs Alexander Gerndt vil gerne til FC København. (Foto: Björn Lindgren © Scanpix)

Alexander Gerndt fik ingen spilletid, da Helsingborg og FC København spillede 0-0 i en træningskamp i dag. Om det skal tages som et tegn på, at allsvenskanklubbens topscorer er på vej til den danske mesterklub, vides ikke, men hovedpersonen bekræftede over for DR Sporten, at der er kontakt mellem parterne.

- Ja, han (agenten Per Jonsson) har sagt, at der er interesse. Men jeg kan ikke kommentere det, siger den snart 25-årige angriber, der kalder FCK 'en god klub' og indrømmer, at det vil være et skridt i den rigtige retning at skifte til Champions League-deltagerne:

- Det synes jeg klart, at det ville være.

Ingen saudiarabisk agent i landet

Gerndt menes at skulle afløse Dame N'Doye i FC København, men om senegaleseren overhovedet forlader københavnerne denne sommer er tvivlsomt. Ifølge flere medier er en agent for den saudiarabiske klub Al Hilal i Danmark for at forhandle med FCK, men det afviser sportsdirektør Carsten V. Jensen.

- Det kan jeg godt sige, at det er der ikke, siger sportsdirektøren til DR Sporten.

- Før sommerferien forlængede vi med N'Doye til 2014. Han er vigtig i de udfordringer, der venter lige rundt om hjørnet, og det er han fortsat. Planerne er ikke ændret, Som jeg har sagt tidligere, er det ekstra svært at hente spillere i FC København nu, tilføjer han med henvisning til, at klubben allerede har skilt sig af med en række profiler.

N'Doye fik 65 minutters spilletid i Helsingborg, men var efter kampen meget kortfattet vedrørende sin fremtid.

- Jeg har fået at vide, at jeg ikke må sige noget, lød hans eneste kommentar til DR Sporten.

Facebook
Twitter