Gnister mellem 'Turbo-Bent' og Peer F.

Peer F. Hansen forklarer, at der opstod gnister mellem ham og trænerkollegaen Bent 'Turbo' Christensen, og så måtte Brøndby fyre den ene.

Det var for at få ro på de indre linjer, at Peer F. Hansen blev fyret som assisterende træner i Brøndby IF.

I tirsdagens version af Ekstra Bladet kritiserede Peer F. Hansen trænerkollegaen Bent 'Turbo' Christensen, men han vil kun halvt bekræfte, at de to Brøndby-assistenter var uenige om tingene. 

- Det er jo sådan nogle gange, at det med to mellemledere på et hold som Brøndby, som har ambitioner, godt kan slå lidt gnister.

- Og da Ole Bjur (klubbens sportschef, red.) fandt ud af det, så fandt vi ud af, at det måske var bedst, at han tog den beslutning (at fyre den ene, red.), siger Peer F. Hansen til DR Sporten.

Uenigheden handlede ifølge Peer F. Hansen bl.a. om mandskabspleje.

Fyringen af den assisterende træner følger dagen efter at cheftræner Henrik Jensen gik samme vej. Og Peer F. Hansen har taget en snak med Henrik Jensen om, hvor han synes, den tidligere cheftræner skulle have sagt fra. Men det vil han ikke komme nærmere ind på.

Sundt med nye gener

Peer F. Hansen kom til Brøndby i 2007, og han mener, det er sundt at blande nogle udefrakommende ind i det noget indspiste Brøndby-selskab.

- Jeg vil så sige, at jeg tror, det måske er sundt for enhver virksomhed at få lidt udefra en gang i mellem, som kan komme med noget ny inspiration.

- Man har fået en rigtig dygtig direktør derude i Jan Lockhart, som kommer udefra. Så det er de vel også begyndt at dyrke lidt, siger han.

Men han mener også, det er vigtigt at kende sine lus på gangen.

- Jeg tror, det er klogt, at man har ledere omkring de store poster, som kender kontorgangene, siger han, og det gør den nye cheftræner Auri Skarbalius jo.

- Og jeg tror faktisk Auri har fået rigtig god erfaring nede i Køge, som han kan bruge i Brøndby. Så det tror jeg faktisk er rigtig godt, siger han.

Auri Skarbalius spillede 10 år i Brøndby, inden han i 2005 skiftede til Herfølge Boldklub.

Facebook
Twitter