Superligaen går på landskampspause med et brag: Se alle rundens mål her

Se højdepunkterne fra Superligaens tiende spillerunde her.

Randers FC er nyt førerhold i Superligaen efter sejren over Silkeborg IF. (Foto: Claus Fisker © Ritzau Scanpix)

Efter weekendens spillerunde venter der en landskampspause, men først skulle der sættes et punktum for de første ti runder af Superligaen.

Og der var underholdning fra start til slut i tiende runde. Horsens startede fredags-festen med en hjemmesejr mod topholdet FCN, og storholdene FCM og FCK sluttede af med en underholdende kamp, der bød på tre mål og to brændte straffespark.

Herunder får du en tur i Superligaens zoologiske have, der i tiende spillerunde bød på alt fra glade heste til vilde ulve.

Løverne snubler på heden

I en utrolig underholdende fodboldkamp træk FC Midtjylland sig sejrsrigt fra opgøret mellem to af Superligaens på papiret største hold.

Men på trods af store budgetter og dyre spillere, så har krisen i denne sæson kradset for begges vedkommende. Efter dagens nederlag er hullet FCK befinder sig blot blevet større.

Formstærke Viborg må nøjes mod Brøndby

Chancerne var til mere, men det både startede og sluttede 0-0 i Viborg, hvor Brøndby var på besøg søndag eftermiddag.

Dermed misser Viborg muligheden for både at sejre for fjerde gang i træk og for at rykke forbi FC Nordsjælland på Superligaens andenplads.

Med det ene point lægger Brøndby sig foreløbigt i smørhullet mellem FC København og FC Midtjylland, der mødes i Herning søndag aften.

Se stillingen i Superligaen i bunden af artiklen.

Randers FC i storform sikrer førstepladsen

Efter en 3-2 sejr over Silkeborg IF på hjemmebane, spiller Randers FC sig op på førstepladsen, hvor de kan ligge og lune sig hen over den kommende landskampspause.

Selvom Silkeborg reducerede i overtiden på et målmandsdrop af Randers' Patrik Carlgren, så var det for sent til at ændre på resultatet, der betyder, at Silkeborg forsætter perioden med flere dårlige resultater og indtager fjerdepladsen.

Fejl koster for de kongeblå fra Lyngby

To fejl i hver sin halvleg var kimen til OB's udesejr på 2-0 over oprykkerne fra Lyngby BK.

Lyngby-forsvarsspillerne Adam Sørensen og Marcel Rømer mistede begge bolden i et opspil, og så kunne først OB's Mads Frøkjær-Jensen gøre det til 1-0, inden Issam Jebali scorede kampens sidste mål.

Dermed er oprykkerne fortsat uden sejr efter de første 10 kampe.

Svensk comeback blev en fuser i 'Jyllands hovedstad'

65-årige Erik Hamrén, der tidligere har gjort AaB til dansk mester, var lørdag tilbage på trænerbænken for nordjyderne.

Gensynet med Superligaen blev ikke det, som svenskeren havde håbet på, for hjemmeholdet fra Aarhus vandt med 3-1 foran godt 16.300 tilskuere.

Horsens skabte party i provinsen fredag

AC Horsens spændte fredag aften ben for førerholdet FC Nordsjælland, da den gule fare med en 1-0-sejr skabte overraskelsen, der satte gang i en fredagsfest blandt hjemmepublikum.

25-årige Magnus Jensen, der normalt gør sig i forsvaret, blev i fredagens kamp brugt som angriber, hvor han stod for kampens enlige mål.