Historisk møde mellem brødrene Laudrup

Mads Laudrup (HB Køge) og Andreas Laudrup (FCN) er begge udtaget til mandagskampen i Farum. Det er første gang, Laudrup-brødrene mødes i SAS-Ligaen.

Mads Laudrup i aktion for HB Køge. (Foto: Søren Steffen © Scanpix)

To Laudrup-brødre kan for første gang spille mod hinanden i Superligaen i aften, når FC Nordsjælland tager imod HB Køge.

Mads Laudrup (HB Køge) og Andreas Laudrup (FCN) er begge udtaget til mandagskampen i Farum.

Brødrenes far, Michael Laudrup, og hans bror, Brian Laudrup, spillede sammen på A-landsholdet, men ifølge fodboldsitet danskfodbold.com nåede de aldrig at spille på samme tid i den hjemlige turnering.

Og i europæisk fodbold stod de heller aldrig overfor hinanden: De havde chancen i Champions League-finalen i 1994, hvor Barcelona og AC Milan mødtes. Men Barcelona gav ikke Michael Laudrup spilletid, ligesom Brian Laudrup heller ikke fik nogle minutter for AC Milan.

Danskfodbold.com skriver, at det ikke er første gang, et brødrepar har mødt hinanden i Superligaen. Det er bla. sket i 1991: Jens Melvang (OB) og Lars Melvang (Silkeborg), Ole Bjur (Brøndby) og Jan Bjur (AB) og Magnus Troest (FC Midtjylland) og Jonas Troest (OB.)

Men Laudrup'erne har altså aldrig tidligere stået overfor hinanden - før de muligvis får spilletid i Farum i aften. Kampen starter klokken 19 og kan følges live på P3 og her på dr.dk/sporten.

Facebook
Twitter